Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

Společenské šaty NEW LOOK

eshop
velikost 8/34, prsa 84-88 cm, pas 70 cm, boky 90 cm, celková délka 85 cm, materiál polyester, el...
114,00 Kč

šaty PAPAYA

eshop
velikost 8/34 prsa 88 cm, pas 68 cm, boky 90-100 cm, celková délka vpředu 85 cm, vzadu 93 cm,
190,00 Kč

bavlněné šaty WAREHOUSE

eshop
velikost 40 prsa 90-98 cm, pas 76 cm, boky 98-105 cm, celková délka 97 cm, materiál bavln...
90,00 Kč

šaty NEXT

eshop
velikost 8/36 prsa 94 cm, pas max 80 cm, boky 90-105 cm, rukáv od krku 40 cm, celková délka 80 ...
90,00 Kč

dívčí slabé úpletové šaty NEW LOOK

eshop
velikost 14-15 let/164-170 cm, hrudník 88-100 cm, pas 74-84 cm, boky 90-100 cm, celková délka ...
90,00 Kč

Společenské šaty ATMOSPHRE

eshop
velikost 8/36 prsa 86 cm, pas 72 cm, boky 86-90 cm, celková délka 89 cm materiál polyester...
114,00 Kč

společenské šaty NEXT

eshop
velikost 18/46 prsa 108 cm, pas 94 cm, boky 110 cm, celková délka 98 cm, materiál polyest...
168,00 Kč

Šaty MELA LOVES LONDON

eshop
velikost S prsa 90-95 cm, boky 90-95 cm, celková délka 80 cm materiál šifon, podšívka jako...
180,00 Kč

Nabídka dne

Šála

eshop
velikost 200 x 70 cm materiál viskóza barva fialová, černá, stříbrná, atd
69,00 Kč

Slabé úpletové sáčko ROMAN

eshop
velikost 16/44 délka rukávů od krku 58 cm, celková délka 54 cm materiál viskóza, elastan, ...
160,00 Kč

Dětský svetr F&F

eshop
velikost 12-18 měsíců/86 cm délka rukávů od krku 37 cm, hrudník 58-62 cm, celková délka 36 cm
49,00 Kč

bavlněný ubrus

eshop
velikost 80×84 cm, materiál bavlna barva bílá a modrá, štykování
79,00 Kč

Dětská oboustranná bunda ZARA

eshop
velikost 4 roky/98-104 cm délka rukávů od krku 41 cm, hrudník 68-72 cm, celková délka 43 cm...
98,00 Kč

Tričko INDIGO

eshop
velikost 42 délka rukávů od krku 53 cm, prsa 108-110 cm, celková délka 68 cm materiál poly...
140,00 Kč

Kojenecké tepláky ADIDAS

eshop
velikost 6-9 měsíců pas guma 42-44 cm, celková délka 35 cm materiál bavlna, polyester ...
59,00 Kč

Kojenecká souprava MOTHERCARE

eshop
velikost 3-6 měsíců tričko: délka rukávů od krku 24 cm, hrudník 42-44 cm, celková délka 27 cm
59,00 Kč

Kojenecké šaty MOTHERCARE

eshop
velikost 6-9 měsíců délka rukávů od krku 29 cm, hrudník 48-50 cm, celková délka 40 cm mate...
69,00 Kč

Dětské tričko PEPPA PIG

eshop
velikost 1,5-2 roky/86-92 cm délka rukávů od krku 32 cm, hrudník 54-56 cm, celková délka 34 cm
49,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Jste z Mělníka a okolí ?
Navštivte náš kamenný obchod Mělník, Pražská 2615, otevírací doba Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign