logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 


Aktuálně

Dětská mikina TU

eshop
velikost 4-5 let/104-110 cm hrudník 70-80 cm, délka rukávů od krku 46 cm, celková délka 48 cm
79,00 Kč

dětský svetr NEXT

eshop
velikost 8 let hrudník 76-84 cm, rukáv od krku 64 cm, celková délka 44 cm, materiál akril...
79,00 Kč

Dětský svetr LAURA ASHLEY

eshop
velikost 4 roky/104 cm celková délka 40 cm materiál bavlna barva červená a červená lu...
59,00 Kč

dětská mikina GEORGE

eshop
velikost 2-3 roky/92-98 cm hrudník 68-72 cm, rukáv od krku 40 cm, celková délka 37 cm, ma...
29,00 Kč

dětská mikina GEORGE

eshop
velikost 2-3 roky/92-98 cm rukávod krku 43 cm, hrudník 65-80 cm, celková délka 40 cm, mat...
49,00 Kč

Dětský svetřík MARKS & SPENCER

eshop
velikost 44-5 let hrudník 65-72 cm, délka rukávů od krku 45 cm, celková délka 35 cm materi...
49,00 Kč

Dětská slabá mikina HELLO KITTY

eshop
velikost 5-6 let/110-116 cm hrudník 76-80 cm, délka rukávů od krku 52 cm, celková délka 47 cm
69,00 Kč

Nový dětský svetr GEORGE

eshop
velikost 3-4 roky/98-104 cm hrudník 68-78 cm, délka rukávů od krku 49 cm, celková délka 48 cm
89,00 Kč

Nabídka dne

Šaty NEW LOOK

eshop
velikost 40 prsa 84-90 cm, pas 70-80 cm, celková délka přední část 86 cm, zadní část 112 cm...
69,00 Kč

Šaty H&M

eshop
velikost 38 prsa 90-96 cm, pas 70-76 cm, celková délka 86 cm materiál polyester, podšívka ...
69,00 Kč

Šaty F&F

eshop
velikost 42 délka rukávů od krku 68 cm, pas 80-84 cm, celková délka 92 cm materiál polyest...
120,00 Kč

letní šaty OASIS

eshop
velikost 38 prsa 90 cm, pas 70-75 cm, boky 90-95 cm, celková délka 90 cm, materiál viscos...
98,00 Kč

Šaty OASIS

eshop
velikost 8/36 prsa 90 cm, boky 90 cm, celková délka 94 cm materiál polyester, podšívka sla...
140,00 Kč

Šaty NEW LOOK

eshop
velikost 12/40 prsa 90 cm, pas 78-80 cm, boky 90-105 cm, celková délka 90 cm materiál šifo...
160,00 Kč

šaty IZABEL LONDON

eshop
velikost 38 prsa podložená 80-108 cm, pas 76-90 cm, boky 95-105 cm, celková délka 75 cm, ...
160,00 Kč

Šaty letní JASMINE LONDON

eshop
velikost 10/38 prsa 90 cm, pas gumičky 65-80 cm, boky 90-100 cm, celková délka 88 cm mater...
190,00 Kč

slabé úpletové šaty MISS LONDON

eshop
velikost 8/34 prsa 84-95 cm, pas 60-70 cm, boky 80-92 cm, celková délka 100 cm, materiál ...
140,00 Kč

šaty LIPSY

eshop
velikost 14/42 prsa 92-96 cm, pas 78-82 cm, boky 100-105 cm, celková délka 72 cm, materiá...
160,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Navštivte náš kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin Obchod opět otevřen od 12.04.2021 prodej kojeneckého a dětského oblečení, výdejna pro objednávky z E shopů www.bazar-seondhand.cz a www.secondhand-iva.cz
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 800 Kč

Created by © 2014 - 2020 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign