Jméno:
Heslo:

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Vlastimil Husák se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 68580525 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.

 

Aktuálně

Sportovní tričko RBX

eshop
velikost S, prsa 88-100 cm, celková délka 65 cm materiál polyester barva šedý melír a sytá...
120,00 Kč

Sportovní podprsenka DANSKIN

eshop
velikost M materiál polyamid, elastan 7 %, polyester barva šedý melír a modrá
120,00 Kč

Sportovní top ATMOSPHERE

eshop
velikost 10/38 prsa 80-90 cm, celková délka 62 cm materiál polyester a elastan 10% ba...
89,00 Kč

Sportovní kraťasy RONHILL

eshop
velikost 14/42 pas guma 70-95 cm, boky 90-100 cm, celková délka 37 cm materiál polyester, ...
89,00 Kč

Sportovní kraťasy BACK SWING

eshop
velikost 38 pas guma 70-90 cm, boky 98-104 cm, celková délka 37 cm materiál polyester ...
98,00 Kč

sportovní tepláky CRIVIT

eshop
velikost L/44-46 pas 88-104 cm, boky 98-110 cm, nohavice 45 cm, celková délka 68 cm, mate...
160,00 Kč

sportovní šaty

eshop
velikost 10/36 prsa 90-100 cm, boky 94-105 cm, celková délka 83 cm, materiál polyester,
140,00 Kč

sportovní bunda U.S. ATHLETIC

eshop
velikost L prsa 120 cm, spodní lem utahovací max 122 cm, rukáv od krku 76 cm, celková délka 68 ...
240,00 Kč

Nabídka dne

OUTLET halenka H&M

eshop
velikost 34, prsa 80-88cm, pas 68-72cm, boky 88-90cm, celková délka 62cmmateriál polyester + ela...
72,00 Kč

Outlet plavkové kalhotky OCEAN CLUB

eshop
velikost 38 materiál polyamid, elasten, barva modrá, žlutá ....
49,00 Kč

Outlet šaty TU

eshop
velikost 14/42, prsa 100 cm, boky 104 cm, rukáv od krku 77 cm, celková délka 88 cm, mate...
240,00 Kč

outlet šaty LIPSY

eshop
velikost 14/42 prsa 98-108 cm, pas 80-84 cm, boky 100-110 cm, celková délka 85 cm, materi...
240,00 Kč

OUTLET kraťasy PAPAYA

eshop
velikost 12/40 pas 85 cm, boky 106 cm, celková délka 30 cm, sed vpředu 23 cm, vzadu 30 cm ...
140,00 Kč

outlet pouzdrové šaty LOVE

eshop
velikost 8/36 prsa 84-88 cm, pas 66-70 cm, boky 84-94 cm, celková délka 88 cm, materiál b...
240,00 Kč

OUTLET plavková podprsenka BODEN

eshop
velikost 34 C materiál polyamid, elastan barva modrá, hnědá, atd, nová s cedulí
59,00 Kč

OUTLET plavková podprsenka BODEN

eshop
velikost 34 D materiál bavlna, polyester, elastan barva modrá, hnědá, atd, nová s cedulí
59,00 Kč

OUTLET sukně DEBENHAMS

eshop
velikost 36, prsa 78 cm, boky 92 cm, celková délka 63 cm materiál bavlna a polyester, podšívka ...
120,00 Kč

OUTLET plavková podprsenka BODEN

eshop
velikost 8/36 materiál polyamid, elastan barva zelená a fialová, nová s cedulí
59,00 Kč
Navštivte náš druhý E shop www.bazar-secondhand.cz
Pokud si přejete sloučit objednávky z obou E shopů, zvolte platbu předem na účet, napište nám zprávu a vyčkejte na podklady k platbě.

Jste z Mělníka a okolí ?
Navštivte náš kamenný obchod Mělník, Pražská 2615, otevírací doba Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 500 Kč

Created by © 2014 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign