logotyp

Ochrana osobních údajů

provozovatel obchodu www.secondhand-iva.cz, Ivana Husáková se sídlem Sedlec 60, Mšeno 277 35, IČO 49523341 Vás jako uživatele a zákazníky internetového obchodu www.secondhand-iva.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit a nebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@secondhand-iva.cz

Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

Zpracování osobních údajů

V případě využití služeb internetového obchodu www.secondhand-iva.cz , můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě nebo vaší společnosti.

Těmito údaji mohou být zejména:

vaše jméno a příjmení, název společnosti

adresa nebo sídlo společnosti, identifikační číslo a daňové identifikační číslo

telefonní číslo, e-mailová adresa

Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.

Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, abychom Vás informovali o novinkách, akcích, které by Vás mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.

Zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@secondhand-iva.cz Z odběru obchodních sdělení se můžete snadno odhlásit tím, že si upravíte nastavení Vašeho uživatelského účtu nebo prostřednictvím odhlašovacího odkazu přímo v e-mailu, ze kterého jste od nás obdrželi obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup

Vaše osobní údaje jako správce zpracováva Vlastimil Husák. Vaše osobní údaje můžeme pro výše uvedené účely předat našim obchodním partnerům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:

externí účetní,

zpracovatelům, kteří pro nás zajišťují servis servru a IT služby ALS-EURO s.r.o

provozovateli přepravních služeb Česká pošta

služeb podílející se na realizaci plateb na základě smlouvy

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nejdéle však po dobu sedmi let, nebo po dobu pro kterou existují zákonné důvody. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat také za účelem plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů osobní údaje vymažeme.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů

Ve vztahu k mému prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:

právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu

právo na výmaz („právo být zapomenut“), právo na omezení zpracování údajů

právo vznést námitku proti zpracování, právo na přenositelnost údajů,

právo podat stížnost na zpracování osobních údajů

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese secondhand-iva@seznam.cz

Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašuji, že jsme přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná.

Soubory cookies tak pomáhají např.:

ke správné funkčnosti internetových stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi, při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat, při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji

Platné od 25.5.2018.
Změna provozovatele 04.04.2022

 


Aktuálně

plážový overal ATMOSPHERE

eshop
velikost 40 prsa 100-104 cm, pas 70-100 cm, boky 100-105 cm, celková délka 75 cm, materiá...
160,00 Kč

plážové kraťasy

eshop
velikost 38 pas 78-84 cm, boky 100 cm, celková délka 35 cm, sed vpředu 24 vzadu 36 cm,
79,00 Kč

plážový overal ATMOSPHERE

eshop
velikost 38 prsa 90-94 cm, pas 60-90 cm, boky 90-94 cm, celková délka 78 cm, materiál pol...
79,00 Kč

plavky

eshop
velikost 34 materiál polyamid, elasten barva modrá, růžová, ....
120,00 Kč

plážový overal ATMOSPHERE

eshop
velikost S prsa 90-95 cm, boky 90-95 cm, celková délka 68 cm, materiál polyester, b...
120,00 Kč

plavky TCHIBO

eshop
velikost M/85 B materiál polyamid, polyester, elasten barva modrá
160,00 Kč

plážový overal RIVER ISLAND

eshop
velikost M prsa 95-102 cm, boky 98-104 cm, pas 78-98 cm, celková délka 63 cm, materiál po...
140,00 Kč

outlet plážový overal NEW LOOK

eshop
velikost 34 prsa 86 cm, boky 98 cm, celková délka 80 cm, materiál jemný polyester ba...
180,00 Kč

plavky

eshop
velikost 36 materiál polyamid, polyester, elasten barva modrá, růžová, ...
98,00 Kč

plážový overal ATMOSPHERE

eshop
velikost 36 prsa 90-98 cm, pas 60-92 cm, boky 85-95 cm, celková délka 65 cm, materiál pol...
140,00 Kč

Nabídka dne

tunikové šaty MISS SELFRIDGE

eshop
velikost 34 prsa 84-104 cm, boky 90-95 cm, celková délka 85 cm, materiál slabý úplet, vis...
120,00 Kč

slabé úpletové šaty REVD ELLE PARIS

eshop
velikost 38 prsa 90-102 cm, pas 75-90 cm, boky 98-105 cm, celková délka 81 cm, materiál p...
140,00 Kč

letní šaty PAPAYA

eshop
velikost 12/38 prsa 100 cm, boky 104 cm, celková délka 85 cm, materiál polyester, b...
190,00 Kč

letní šaty H & M

eshop
velikost 36 prsa 94 cm, boky 98-100 cm, celková délka 90 cm, materiál viscosa, barv...
190,00 Kč

bavlněné šaty

eshop
velikost 36 prsa 84-108 cm, boky 84-108 cm, celková délka 84 cm, materiál jako tričko, ba...
120,00 Kč

minišaty PRETTYLITTLETHING

eshop
velikost 36 prsa 84-100 cm, pas 66-80 cm, boky 82-98 cm, celková délka 82 cm, materiál po...
140,00 Kč

puntíkaté šaty I SAW IT FIRST

eshop
velikost 34 prsa 88 cm, boky 88 cm, celková délka 90 cm, materiál šifon, pružná podšívka ...
240,00 Kč

tunikové šaty MISSGUIDED

eshop
velikost 38 prsa 92 cm, boky 100 cm, celková délka 86 cm, materiál polyester barva t...
160,00 Kč

šaty GLAMOROUS

eshop
velikost 36 prsa 86 cm, pas 65 cm, boky 90 cm, celková délka 80 cm, materiál polyester, p...
190,00 Kč

tunikové šaty

eshop
velikost S prsa 88-90 cm, pas 76 cm, boky 86-88 cm, celková délka 80 cm, materiál polyest...
120,00 Kč
Navštivte náš kamenný obchod Second Hand Pražská 2615 Mělník
Otevřeno Po - Pá 9:00 - 17:00 hodin
Úvod
Novinky
Second hand www.secondhand-iva.cz - levný  kvalitní second hand za nízké ceny
Nákupní košík
položek v košíku: 0
peněz v košíku: 0 Kč
Do dopravy zdarma zbývá: 1 000 Kč

Created by © 2014 - 2023 ALS Euro s.r.o. tvorba www stránek webdesign